Uw voordeel

U bespaart op uw telecomfactuur


U hoeft niet meer te investeren in een dure eigen IT-infrastructuur of telefooncentrale. Maak voortaan gebruik van een bestaande, gedeelde infrastructuur en betaal enkel nog voor uw effectief verbruik. Geniet bovendien van onze voordelige tarieven voor zowel vaste als mobiele telefonie.

U bent vlotter bereikbaar


Uw virtuele telefooncentrale en server staan in de cloud. U heeft altijd en overal alles bij de hand: data, telefoon, chat, emailverkeer,… waar u ook bent! U kan dus van om het even waar werken. Bovendien beheren wij uw vaste en mobiele gesprekken. Mocht er een probleem zijn, u weet ons te vinden. Eén centraal contactpunt en u kan zo weer verder.

Uw IT- en telecominfrastructuur groeit met uw bedrijf


U begint als startup en groeit uit tot een KMO? Geen probleem! Uw netwerk groeit met u mee zonder dat u daarvoor extra hardware of software moet aanschaffen. Uw service-contract wordt gewoon aangepast en klaar is Kees!

Flexibiliteit troef


U breidt uit? U verhuist? U opent een tweede of derde kantoor? U focust zich op uw business en hoeft geen rekening te houden met IT- of telecom-issues. Dat doen wij in een handomdraai. Gewoon een kwestie van wat instellingen en een aanpassing van uw service-contract, want de infrastructuur die is er al lang voordat u aan de aanpassing van uw business dacht.

Uw persoonlijke helpdesk


U heeft een vraag? U wilt een account toevoegen? U heeft bijkomende telefoonlijnen nodig? Bel onze helpdesk. Het is zo geklaard. Onze specialisten kennen u, uw bedrijf en uw behoeften. Ze staan altijd voor u klaar. Eén persoonlijk contact voor al uw telecom-vragen.

CONTACTEER ONS

Vragen of meer info?

Neem telefonisch contact op +32 15 500 565
of mail ons info@iconnect.be

Wij zijn elke dag bereikbaar
van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat gerust je gegevens na en wij zorgen op regelmatige basis voor een update over onze diensten en producten.
help
help
help
help