iConnect

iConnect is al meer dan 25 jaar actief in telecommunicatie. De wereld en vooral de digitale wereld is in die tijd volledig veranderd. iConnect evolueert constant mee. Gestart met telefooncentrales; van installaties over opleidingen tot en met support. Om ons daarna te specialiseren in netwerken; gaande van het beveiligen en optimaliseren van bestaande netwerken tot het uitwerken van volledige netwerken en databeheer. En nu ook Cloud-oplossingen voor zowel telecom als databeheer.

Voor wie niet dagdagelijks in de sector zit is het soms moeilijk om bij te blijven met de snelle evoluties in de IT- en telecomwereld. Daarvoor mag u op ons rekenen, want door ons steeds weer aan te passen aan de nieuwe evoluties zijn we groot geworden. Meer dan 500 klanten en partners, zoals Proximus, vertrouwen op ons. Geen KMO is ons te klein, geen uitdaging te groot.

Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal uw recentste bedrijfsgegevens ter beschikking hebt. Op uw smart Phone, tablet of laptop. Thuis of onderweg. Op het strand of wachtend bij een klant. Altijd en overal. En bovenal veilig. Zodat u zich kunt concentreren op uw onderneming, focussen op wat u het beste doet. IT en telecom? Daar zorgen wij wel voor met de meest geavanceerde oplossingen.