Dataopslag

Voor de meeste bedrijven zijn data hun belangrijkste kapitaal. Reden genoeg om ze op een veilige plek te bewaren en toch voor u toegankelijk te maken van waar ook ter wereld. Wij bieden u de combinatie van veiligheid en flexibiliteit die past bij uw bedrijfsprofiel.

Een lokale dataopslag slaat data snel en in grote hoeveelheden op. U slaat er zowel uw bedrijfsgegevens alsook de beelden van uw beveiligingscamera’s op. Deze lokale dataopslag kopiëren we permanent naar een tweede dataopslagplaats die bijvoorbeeld bij u thuis staat. Hierdoor heeft u een geografisch gescheiden kopie waardoor het risico op dataverlies sterk afneemt. Zo kunnen we deze data ook op uw smartphone of uw desktop beschikbaar maken waar u zich ook bevindt.

Voldoen deze oplossingen niet aan uw behoefte kunnen we voor u een volledig eigen data cloud server opzetten. Dan kunnen gebruikers bestanden lezen, bewerken, ophalen, synchroniseren en delen tussen hun desktop, laptop, tablet, smartphone of via het web. Bestanden op uw computer worden automatisch (beveiligd) gesynchroniseerd met uw smartphone en tablet. Op die manier bestaat er altijd een back-up van de gegevens van uw laptop op uw server en heeft u ze onderweg altijd bij.

CONTACTEER ONS

Vragen of meer info?

Neem telefonisch contact op +32 15 500 565
of mail ons info@iconnect.be

Wij zijn elke dag bereikbaar
van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat gerust je gegevens na en wij zorgen op regelmatige basis voor een update over onze diensten en producten.
help
help
help
help

Beveiliging en communicatie in de Cloud op maat