Enkele klantenreacties

Telefonie via het internet maakt jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

iConnect levert VoIP-telefonie. Bellen via het internet, zonder vaste telefooncentrale. Dat is flexibeler, voordeliger en altijd up to date. Dat is pas vrijheid!

Persoonlijke beveiliging

Bescherming van werknemers staat op het scherpst van de snede. Zorgpersoneel dat dagelijks de confrontatie aangaat met toenemende agressie? Solitaire werknemers in gevaarlijke omgevingen? Onze oplossingen blinken in elke noodsituatie uit in het nauwkeurig lokaliseren van personen in nood, ongeacht de omstandigheden. En omdat elke situatie anders is werken we samen met jou een oplossing uit die perfect aansluit bij jouw behoeften en omgeving.

Alarmen

We dompelen ons onder in jouw behoeften, graven diep en smeden een oplossing die jou op het lijf geschreven is. Van brandgevaar tot procesbewaking, van productieprocessen tot patiëntenoproepen - geen enkel alarm ontsnapt aan onze aandacht. Tijd is van essentieel belang, geen moment mag verloren gaan, geen alarm mag genegeerd worden. Onze alarmsystemen volgen een strikt escalatieplan, bevestigen niet alleen, maar loggen ook elke cruciale stap ter controle nadien.

Vlotter bereikbaar

De virtuele telefooncentrale en server staan in de cloud. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik - data, telefoon, chat, e-mail - waar je ook bent! Werk vrij van grenzen, zonder gebonden aan een vaste locatie. En als er ooit een hobbel op de weg is, geen zorgen! Wij beheren jouw vaste en mobiele gesprekken, altijd en overal. Slechts één centraal contactpunt en u kan zo weer verder.

Persoonlijke helpdesk

Heb je een vraag? Je wilt een account toevoegen. Je hebt bijkomende telefoonlijnen nodig. Bel onze helpdesk. Het is zo geklaard. Onze specialisten kennen jou, jouw bedrijf en jouw behoeften. Ze staan altijd voor je klaar. Eén persoonlijk contact voor al jouw telecom-vragen.

Flexibiliteit troef

Je breidt uit, je verhuist, je  opent een tweede of derde kantoor,… Je kan je volledig focussen op je business en hoeft geen rekening te houden met IT- of telecom-issues. Wij doen dat in een handomdraai. De infrastructuur is al aanwezig, het is gewoon een kwestie van instellingen en aanpassingen.